Interview i Berlingske om datingapps og hvorfor jeg slukkede for dem… Med link!

`Da jeg på cykelstien begyndte at swipe mænd til højre og venstre, blev jeg træt af mig selv´  

Jeps….Det er mig der er citeret her. Jeg er nemlig blevet interviewet af Anders Buch-Larsen fra Berlingske. Var jeg træt af mig selv, da jeg begyndte at swipe mænd på cykelstien til højre og venstre? Og var der gået for meget tech og for meget projekt i mit datingliv og søgen efter kærlighed? Det kan man vist roligt sige.

Tryk på linket her og læs det fulde interview og hele artiklen. Kan du genkende det der med, at nærværet ryger, og at kommunikation og friske beskeder til helt fremmede mænd på datingappsne tager over?

 

Ps. Artiklen er også bragt på B.Ts web.

KH og go læselyst og weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *