Vil du dele dine datingoplevelser?

I sidste uge bragte Alt for damerne min klumme “Flirten er flyttet ind på telefonen”. Klummen handler bla. om hvordan vi glemmer at flirte med de mennesker vi møder i den virkelige verden fordi det er meget tryggere at flirte på afstand og ved hjælp af datingapps. 21 Søndag har læst med, og i morgen kommer de og vender vrangen ud på mine tanker om dating og datingapps.

Jeg har selvfølgelig en masse tanker om  fordelene og ulemperne ved datingapps, og den generelle forvirring der er mellem mænd og kvinder for tiden. MEN! Jeg vil så gerne have JER med… Har I lyst til at dele jeres erfaringer, med det datingunivers I befinder jer i eller befandt jer i? Har I lyst til at dele jeres tanker omkring datingapps, og hvad de gør ved os? Har du fundet kærligheden, eller bare fået en masse fabelagtig sex via en datingapp? Eller har du været på en eller flere fantastiske eller forfærdelige dates? Så vil jeg elske, hvis du vil dele dine tanker her på bloggen eller i en mail til mig på maria@påvrangen.dk. Alt har interesse stort som småt. Tror det kan blive ret så sjov læsning, hvis vi lukker lidt op for vores egne personlige datinghistorier.

Jeg lægger gerne ud, og fortæller jer at jeg engang var på date med en mand, jeg havde korresponderet med længe. Jeg havde virkelig glædet mig til at møde ham, og tænkte “hmmm han kan være the one and only”. Det blev desværre kun til en enkelt tur rundt om en enkelt sø, da han viste sig at være plakat fuld kl.11 en helt almindelig onsdag formiddag hmmmm.

Al input modtages med kærlig kyshånd.

Ha en dejlig dejlig første advent med gode venner, familien eller måske din søndags date

Kærligst

Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *