Kronik i Information : Jeg er ikke sølle, bitter eller ensom – jeg er bare fraskilt

I sommer skrev jeg en kronik om, at mange mennesker tror, at man først kan komme oven på efter en skilsmisse, når man har fundet en ny kæreste…

Klik her og læs med

1 Kommentar

  • Morten Buse siger:

    Hej Maria
    Din “Jeg er ikke sølle, bitter eller ensom – jeg er bare fraskilt” blog er så skøn. Jeg blev skilt for 2. gang for 2 år siden og har langsomt indset at lykken er ikke nødvendigvis tosomhed, hamsterhjul, pligt-sex, boliglån og parmiddage. Jeg er igennem skilsmissen (hun fandt en anden), har set en del kvinder, fyret den af og finder hver gang ud af, at jeg slet ikke har lyst til en kæreste. Kun hvis der kommer én jeg ikke kan leve uden. Og hvor er jeg allerede træt af folk der vil hooke mig op med en potentiel kæreste, fordi de mener jeg mangler en. Nej tak, elsker min nye rolige tilværelse med mine to drenge.
    Tak fordi du sætter ord på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *